Hodnocení obchodu

4,8 341 hodnocení
Přidat hodnocení
5
318x
4
9x
3
4x
2
3x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
TH Avatar autora | 16.7.2019
DN Avatar autora | 15.7.2019
AS Avatar autora | 11.7.2019
VD Avatar autora | 10.7.2019
CP Avatar autora | 10.7.2019
vse ok
LC Avatar autora | 10.7.2019
Jsem velmi spokojená jak s obchodem, tak i s dodaným zbožím. Dodací lhůta v pořádku, zboží došlo za týden, za mně O.K. Nakupovala jsem zde po druhé a určitě ne naposled.
DK Avatar autora | 9.7.2019
14 dni dodací lhůta je docela dost!! jinak vše ok!!
TK Avatar autora | 8.7.2019
PH Avatar autora | 8.7.2019
JH Avatar autora | 8.7.2019
TB Avatar autora | 7.7.2019
Dobré ceny , dodací lhůta trochu delší než u jiných eshopů , výdejní místo v Žatčanech mizerně označeno.
NZ Avatar autora | 4.7.2019
Trochu vázne komunikace ze strany obchodu. Posílali jsme poptávku na oblečení (trička a mikiny s potiskem) a žádná reakce. Ostatní objednávky pracovního oblečení pro zaměstnance dorazili v pořádku a do tří dnů.
PB Avatar autora | 4.7.2019
Dodací doba v pohodě, zboží je kvalitní a hlavně za dobrou cenu ????
AH Avatar autora | 2.7.2019
Spokojená s rychlostí vyřízení objednávky i kvalitou a cenou zboží. Doporučuji zřetelnější upozornění na velikostní tabulky pracovních oděvů ( podstatně se liší od běžné konfekce)
MK Avatar autora | 2.7.2019
NA Avatar autora | 1.7.2019
Delší dodací doba jinak vše v pořádku
LB Avatar autora | 25.6.2019
Avatar autora | 24.6.2019
Lehká prodleva v dopravě i když je zboží skladem. Jinak spokojenost.
IK Avatar autora | 24.6.2019
BM Avatar autora | 21.6.2019
Jsem velmi spokojená nejen s obchodem, ale i s dodaným zbožím.

Stránka 1 z 18 , položek celkem: 342

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.