Hodnocení obchodu

4,8 554 hodnocení
Přidat hodnocení
5
505x
4
22x
3
8x
2
6x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Irena | 14.4.2021
K Avatar autora Karolína | 10.3.2021
Nabízené zboží nemají skladem. Z objednávky mi poslali jen 3 věci s tím že rozdíl v ceně pošlou zpět na účet. Po týdnu nic nepřišlo a na dotaz emailem zatím neodpověděli. Telefonní číslo jim nefunguje. Tak moc nevidím důvod doporučovat obchod svým známým.
K Avatar autora Kamila | 9.3.2021
K Avatar autora Koutska | 9.3.2021
Avatar autora | 1.3.2021
JP Avatar autora Jana Pochylá | 22.2.2021
Velmi spokojena
Avatar autora | 17.2.2021
RV Avatar autora Renáta Vacenovská | 10.2.2021
jsem spokojená
Avatar autora | 5.2.2021
RM Avatar autora Roman Martini | 5.2.2021
Stále čekám a doufám, že zboží bude doručené. Zatím jsem zjistil, že zboží skladem není skladem, ale je u dodavatele či výrobce a čeká se na doručení do NULU.cz. Jaký je tedy ROZDÍL u jednoho zboží napsáno SKLADEM a u jiného SKLADEM U DODAVATELE? Stejně ani jedno zboží skladem nemáte a tedy klamete spotřebitele. Objednával jsem tam, kde je zboží skladem, protože jsem chtěl dostat svoji objednávku včas a protože jste neuvedli pravdivé informace, neobjednal jsem ani doplňkové zboží, které jsem chtěl ale mělo uvedeno SKLADEM U DODAVATELE, sami jste se obrali o další část objednávky, navíc jste mi potvrdili, že jiné mnou poptávané zboží bude skladem v pátek, ale není to pravda NEBUDE tedy NENÍ, přijdete o další objednávku obuvi. Telefon +420 602 307 857 uvedený na Vašem webu NULU.cz neexistuje!!! Na druhé tel číslo se nedovoláte protože jej nikdo nebere. UFF "Nemám čas ztrácet čas." Snad zboží dojde, když po týdnu jsem dostal info o objednání přepravy. Pokud to někdo v NULU.cz čtete, určitě by stálo zato přemýšlet, kde je chyba a co by se dalo dělat lépe. Velmi dobře si uvědomuji, že v době COVIDové jde vše tíž a je spousta překážek, ale například mít jedno fungující telefonní číslo opravdu je základ. Komunikace je klíčová pro obě strany obchodu pokud mám být úspěšný.
MS Avatar autora Miloš Stloukal | 3.2.2021
Zatím spokojenost. Uvidíme časem, co myslivecká obuv vydrží.
M Avatar autora Milan | 31.1.2021
Katastrofa!!!! Objednané zboží mělo být skladem. Objednal jsem 17.12.2020. Bez jediné zprávy zboží dorazilo na zásilkovnu 18.1.2021. Už z principu jsem nevyzvedl. Tento obchod už nikdy více!!!!!!
P Avatar autora Petr | 31.1.2021
+ Kvalitní zboží !!! Super cena !!! - Absolutní katastrofa s komunikací !!! = jedno telefonní číslo nefunguje, druhé nikdo nezvedá !!! NILU.CZ se jeví jako zcela nefunkční a podivný :( Odeslal jsem objednávku a necelý měsíc se nic nedělo ,objednávku jsem zrušil ,objednal si u jiného obchodníka a cca za 3 dny přijela dopravní služba, přivezly mi dva balíky. Tak mam dvoje stejné boty . Závěrem tedy radím raději se NILU.CZ vyhnout ,ale nutno říci , že objednaná obuv mi přišla , sice pozdě, ale zcela v pořádku !!! přijela... normálně jsem zaplatil
P Avatar autora Petr | 27.1.2021
Velká spokojenost ????
L Avatar autora Lenka | 26.1.2021
Jsem spokojená,velikost padne a šněrování je super.
Avatar autora | 31.12.2020
Avatar autora | 31.12.2020
Spokojen
Avatar autora | 14.12.2020
Avatar autora | 9.12.2020
Avatar autora | 8.12.2020

Stránka 1 z 28 , položek celkem: 555

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.